Extra inkomensbron?

Van een extraatje verdienen is nooit iemand slechter geworden. Als je een paar leuke hobby’s hebt waar je graag tijd in steekt, kun je er aan denken om hier een extra inkomstenbron van te maken! Het is natuurlijk belangrijk om hobby’s te hebben die je voor de lol en je ontspanning blijft doen. Maar het kan een slimme zet zijn om één of twee hobby’s in iets groters te transformeren.

Werken met hout

Als je een beetje handig bent, en ook lekker creatief, is het wellicht een goed idee om iets met je handen te maken en te verkopen. Houtbewerking is bijvoorbeeld prima in je vrije tijd te doen en als je na een tijdje lekker handig bent geworden is het ook makkelijk zat om wat kleine werkjes te maken en weg te geven! Je kan leuke cadeautjes maken, maar als je er iets meer tijd in steekt zou je zelfs regelmatig wat resultaten kunnen verkopen.

Werken met beton

Beton is ook een materiaal waar je in korte tijd leuke dingen mee kunt maken. Hele ingewikkelde skills zijn niet per se nodig, na een paar keer heb je het al door. Een mooi tv meubel van beton is leuk om te produceren, en helemaal niet duur te maken! En als je wat materiaal over hebt kun je het altijd nog elders binnenshuis gebruiken. Een beton muur maken is zo gedaan en geeft meteen een andere sfeer in je kamer!

Ben je nou heel handig met een beton muur maken geworden, dan is dit ook een kans om geld aan te verdienen! Niet iedereen durft zulke klussen aan en als jij dit voor iemand kan regelen is het zo gepiept. De industriële stijl van beton is momenteel erg populair. Een klusje is in een weekend geklaard, het hoeft verder alleen nog maar uit te drogen. Kortom, ben je een beetje goed met je handen werken en heb je