Financieel Administratief Medewerker is een opleiding die je kan volgen binnen Fabius

Wil je een opleiding Financieel Administratief Medewerker worden, dan kun je de opleiding volgen!

Als je een Financieel Administratief Medewerker bent, dan ben je met name bezig met het financiële gedeelte van een bedrijf. Boekhouden is een belangrijk punt voor Financieel Administratief Medewerker. Het beheren en verwerken van dagafschriften, het inbrengen van data in de boekhouding en andere financiële dingen.Heel afwisselend werk dus. Er is veel vraag naar Financieel Administratief Medewerker. Je positie wordt dus verbetert op de arbeidsmarkt. De opleiding Financieel Administratief Medewerker

De opleiding Financieel Administratief Medewerker bestaat uit twee onderdelen, de opleiding Administratief Medewerker en vervolgens de Vervolgopleiding Financieel Administratief Medewerker. Je ontvangt dus twee diploma’s. Voordelen van Fabius opleidingen zijn: kost erg weinig tijd, het is erg goedkoop, erg effectief, 90% van de mensen beveelt het aan, het zijn kleine klassen dus je krijgt betere persoonlijke begeleiding en je hebt geen vooropleiding nodig! Ook kun je andere opleidingen volgen bij Fabius, namelijk: receptioniste, financieel administratief medewerker, boekhouden, secretaresse, management assistant en bijvoorbeeld verkoopmedewerker.

Mijn ervaring

Mijn ervaring met de opleidingen van Fabius zijn top. Ik heb door de opleidingen van Fabius mezelf weten te verbeteren en weten te ontwikkelen. Dit heb ik nodig om mezelf op te werken binnen het bedrijf en dus meer geld weten te verdienen. Ik kan door mijn eigen ervaring andere mensen ook adviseren om Fabius te benaderen en te kijken welke opleiding bij jou past.