SuperSeat

Hoe bepaal ik mijn cafe interieur

Het bepalen van je cafe interieur kan nog wel moeilijk zijn. Zelf houd je misschien van zachte kleuren terwijl vele cafe’ s in je nabije omgeving voorzien zijn van scherpere kleuren combinaties. Het uitkiezen van jouw interieur heeft alles ten doen met het doel dat je voor ogen hebt met je cafe. De omgeving waar het cafe gevestigd is, speelt daarbij ook een rol.

Doelen

cafe interieur

Los van financieel gewin kunnen cafe houders diverse andere doelen voorogen hebben. Deze zullen je in het cafe interieur terug te vinden zijn. Vaak is het interieur van een cafe aan een thema gekoppeld die bij het doel past. Enkele leuke thema’s waar ik aan denk, zijn: The School Bus, Vintage Books en Old sailor’ s place.

The School Bus

Het interieur heeft veel weg van de oude gele schoolbussen. Je kan daarom ook de grote ramen waarnemen en de stoelen op een rij. Toch is de uitstraling van een cafe niet verloren gegaan. Op een muur is de morning schedule waar te nemen terwijl de andere muur van een stopbord is voorzien.

Vintage books

De stoelen zijn rustiek en ouderwets. De wanden zijn boekrekken voorzien van oude boeken. De massief houten tafels doen je denken aan de boekenkamer waar eeuwen geleden een filosoof aan de slag ging. De zware houten deuren voorzien van een dwarsbalk en de kandelaren completeren het geheel.

Stoelen

Old sailor’s place

De naam spreekt voor zich. Je zult bij binnenkomst wel een anker, stuur en de bekende rood witte reddingsbanden tegenkomen. De muren misschien wel in combinatie geschilderd en opgemaakt met uitingen van zeelui. Het komt er allemaal op neer dat je jouw cafe kan inrichten zoals jij dat wilt. Sommigen gaan er zwaar tegenaan maar weer anderen kiezen slechts enkele elementen. Voor jouw meubel keuze is er daarnaast een scala ouderwetse en nieuwerwetse mogelijkheden.