Horeca Terneuzen gezocht

Horeca Terneuzen gezocht! 

Nee ik ben niet op zoek naar een restaurant of café. Ik ben op zoek naar meubilair wat we kunnen gebruiken bij ons in de kantine. De meubels en de bar welke we hebben staan zag er niet meer uit waardoor het enorm van belang is om ervoor te zorgen dat die wordt vervangen. Echter zat ik niet te wachten op de hoge kosten hiervoor. Zo heb ik besloten om via het internet te zoeken naar een bedrijf die het mij kan aanbieden voor een scherpe prijs. Doordat ik via het internet had gezocht kwam ik vrij snel terecht op de website van Tinus Toog. Hier is het namelijk mogelijk om prachtige meubels te bestellen welke geschikt is voor de horeca.  Geen onnodige hoge kosten voor hetgeen wat je besteld, hier heb je dan ook alleen maar kwaliteit waarover gesproken wordt!

cropped-zn5752321

Door een afspraak te maken met hun kon ik gemakkelijk de meubels bekijken om te zien of dat er wat tussen zit voor mij. Onder het genot van een heerlijke koffie kon ik alles bespreken met wat ik nodig had. Vervolgens gingen hun voor mij aan de slag en kwamen met enorm leuke stoelen terug!