Op zoek naar een Macbook Pro accu?

Als je zelf een Macbook Pro in bezit hebt, dan weet je zeker wat een geweldig apparaat dit is. Zelf heb ik er ook eentje en ik zou echt niet zonder kunnen. Niet alleen voor persoonlijke doeleinden, maar ik gebruik deze computer met name ook voor het werk. Ik werk namelijk 4 dagen thuis en een dag per week ga ik dan naar het kantoor toe.
Laatst had ik een nieuwe Macbook Pro accu nodig, omdat de computer simpelweg niet meer wilde starten. Ik weet niet precies wat er gebeurd is met mijn Apple product, maar ik denk dat het iets met de spanning van de oplader te maken had. De vorige keer ging mijn oplader namelijk stuk en had ik een nieuwe nodig. Toen heb ik een goedkope oplader gekocht en ook al was die niet speciaal voor een Macbook, de medewerker in de winkel vertelde me althans dat deze ook hiervoor zou moeten werken.

front_apple_accu_macbook_pro_15_inch_a1382 front_apple_accu_macbook_pro_15_inch_a1417 front_apple_accu_macbook_pro_17_a1383

Accukapot

Dat bleek dan toch niet zo te zijn, want een week later was mijn Macbook Pro accu kapot en had ik dus een nieuwe nodig. Ik kwam toen online Bizzix tegen, waar je allerlei accessoires kunt vinden voor Apple producten. Ik heb hier niet alleen een Macbook Pro accu kunnen vinden, maar ook een oplader speciaal voor deze computer. Die heb ik dan ook allebei gelijk besteld. Want zou ik nog dezelfde lader gebruiken, dan zou de accu binnenkort weer stuk gaan.
De prijzen waren overigens heel voordelig. Ik had de producten ook al twee dagen later in huis, want ik had ze pas in de avond besteld. Dat ging dus ook bijzonder snel. Ik ben er erg blij mee en de kwaliteit is zeker goed. Voor iedereen met Apple producten is Bizzix dus een echte aanrader!