Philips lampen bij Lamp Direct!

Leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog. Vandaag heb ik weer een gouden tip voor jullie! Het onderwerp van dit artikel is Philips lampen. In een onderneming is natuurlijk verlichting nodig. Natuurlijk wil je een onderneming er niet goedkoop uitlaten zien, zodoende wil je altijd top meubilair aantonen in jou onderneming. Alles moet er net en chique uitzien het moet geen rotzooitje zijn! Op deze manier ben ik dus terecht gekomen bij Philips lampen. Ongeveer twee maanden geleden wilde ik mijn onderneming verbeteren. Ik wilde mijn onderneming er chiquer uitlaten zien. Natuurlijk moest ik hiervoor bepaalde investeringen doen, waaronder verlichting. In mijn onderneming stonden altijd oude lampen en hier wilde ik verandering in gaan brengen. Ik ben toen gaan rondneuzen op het internet. Na een paar minuten kwam ik al terecht op de site van Lamp Direct! Op deze site stond een breed assortiment betreft verlichting, hier was ik dan natuurlijk ook meteen in geïnteresseerd! Na een tijdje gekeken te hebben op deze site kwam ik terecht bij het merk Philips, dit leek mij een goed merk en besloot om deze lampen te gaan bestellen.

Met Succes!

De lampen staan nu op mijn kantoor! Ik heb geen last meer van slechte verlichting, en ook zien de lampen er hartstikke mooi uit. Deze lampen hebben ook een langere levensduur dan de halogeenlampen, daar ben ik natuurlijk erg blij mee! De service van Lamp Direct was ook super. Iedereen die opzoek is naar verlichting raad ik aan om een kijkje te laten nemen op de bovenstaande link!