Stickers op rol bestellen? Het kan bij Qdentify

Niets brengt de boodschap en het imago van je bedrijf beter over dan een mooie, hoogwaardige sticker met eigen design. Wanneer je eenmaal het juiste ontwerp gevonden hebt, wil je er natuurlijk ook een lange tijd van kunnen genieten. En dus wil je er het liefst in een keer een hele hoop van bestellen. Bij Qdentify.eu snappen we dat bestellen in kleine oplages voor grote bedrijven ontzettend onhandig is. Bovendien kan het gebruik van losse vellen met stickers onoverzichtelijk en chaotisch zijn waardoor een makkelijkere oplossing zeer welkom is. Voor die bedrijven bieden we daarom de mogelijkheid om ook stickers op rol te bestellen. In grote oplages en eenvoudig in gebruik, precies zoals je ze het liefste hebt.

logo_QDENTIFY_green-01

Volledig volgens eigen ontwerp

Nu kun je bij ons natuurlijk terecht voor simpele, enkelvoudige zelfklevende etiketten. Ontzettend handig voor allerlei klussen, maar voornamelijk voor het verzenden van producten naar klanten. Maar we begrijpen echter ook dat je soms een persoonlijker etiket wilt gebruiken waar duidelijk het imago van het bedrijf in naar voren komt. Ook dan ben je dus bij Qdentify aan het juiste adres. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om de sticker precies zo vorm te geven als jij wilt. Je kunt dus variëren in kleur, in vorm, in bedrukking, in afwerking, in papiersoort, in de manier van bevestiging en bij ons kun je zelfs kiezen voor speciale afwerkingen zoals bijvoorbeeld het toevoegen van een 3D-effect of glow in the dark afwerking.

Krasbestendig en waterafstotend: de mogelijkheden zijn eindeloos

Maar niet alleen qua uiterlijk kun je bij ons alle kanten op. Ook qua afwerking en bescherming zijn we van alle markten thuis. Wil je bijvoorbeeld een etiket dat afneembaar is? Wordt geregeld. Liever een label dat zowel weer- als krasbestendig is? Ook dat kunnen we realiseren. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.